Alla kan bygga webb med WordPress

WordPress släpptes 2003. Initialt var det avsett för bloggar, men har under åren mognat till ett CMS vilket idag hanterar en bit över 60 miljoner webbplatser av olika slag. MySQL är databasen som används, programmeringsspråket är MySQL. Det behövs inga FTP klienter, tack vare att man gör redigeringsarbetet i gränssnittet. WordPress är ett posningsverktyg som blivit älskat över hela världen. Utvecklande och postning utförs världen över med detta system. Användarantalet blir hela tiden större, och redan nu används WordPress av drygt 60 miljoner hemsidor.

Teman belyser din hemsidas inre skönhet

Initialt är det stora utbudet svårt att få grepp om, men ett snyggt tema är trots detta lätt att hitta. Nyskapande estetiska element tillkommer ständigt och funktionerna anpassas efter senaste trenden. Detta faktum betyder att modernare layout kan uppnås utan krångel och gratis bara genom att införskaffa ett nytt tema.

Annonser och organisk synlighet

För den som avser utveckla en onlinebutik är det väldigt betydelsefullt med sökoptimering. Detta borde gås igenom ordentligt för att dra ner kostnader över tid och komma till en bekväm nivå. SEO har möjligheten att föra alla hemsidor till nya nivåer. Oftast fullbordas första kontakten med tilltänkta kunder på internet. Det existerar många jämlika tillvägagångssätt när man ska syssla med onlinemarknadsföring. Ifall målet är varaktig exponering är sökmotoroptimering och Pay per click bra, medan det är smidigare att arbeta med sociala medier.

Plugins – nybörjarens bäste vän

Åtskilliga miljarder webbsidor finns, och nätet expanderar ständigt! Trots allt långt ifrån alla webbsidor är väldesignade och bra, har nivån höjts kraftigt för vad som förväntas av en hemsida för att den skall anses högkvalitativ. Det går att hitta massor med potenta tilläggsprogram till WordPress som hjälper systemets användare med prestanda och estetiska egenskaper.

Se följande exempel: glitterboxen.se, apmel.se, collegium.se, wincash.nu, ondernemingsraden.nu, firebirdmode.se, skargardsparlorna.se, malmobokhandel.se, senswed.se, etyd.se

WordPress exempel
Märkt på: